Mopskadobox


Mopskadobox Artikel nr.:
Box 1 Pakket (klein) € 24,95 B1
Box 2 Pakket (middel) € 29,95 B2
Box 3 Pakket (groot) € 34,95 B3
Box 4 Pakket zelf in te vullen bedrag vanaf € 35,00 B4

De mopskadobox is een verrassingsbox geschikt voor alle hondenrassen.

Een leuk en origineel kado voor bijvoorbeeld een hondenverjaardag, valentijnsdag, dierendag,  sinterklaas, kerst,  welkom heten nieuwe pup /  herplaatser of gewoon zomaar. 

De mopskadobox is altijd maatwerk, en de inhoud verschilt daarom per box. Een box voor bijv. een jonge speelse hond ziet er, qua inhoud, anders uit dan voor een senior-hond. Ook hou ik rekening met een eventuele voedings-allergie.  Een box voor een speciale gelegenheid krijgt ook een extra feestelijk tintje mee. Voor mopsenbaasjes kan ik, indien gewenst, pugitems (voor het baasje) verwerken in de box.

Ik neem, vooraf, altijd even persoonlijk contact op om evt. wensen door te spreken. De box stel ik met liefde en zorg samen en je zit niet aan een abonnement vast.

De mopskadobox is verkrijgbaar vanaf  € 24,95 inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

KERST MOPSKADOBOX

De kerst mopskadobox is vanaf heden te bestellen. De kerstbox wordt extra feestelijk ingepakt. Na ontvangst kan de box als mooi kerstkado onder de kerstboom worden gelegd (zonder verzendlabels vervoerder).     

Ook de kerst-mopskadobox is maatwerk (specifieke wensen zijn dus mogelijk) en verkrijgbaar vanaf € 24,95 incl. btw excl. verzendkosten

Indicatie verzendkosten Nederland € 4,50 / € 5,75

Indicatie verzendkosten België        € 9,00 / € 9,75

Bestel, i.v.m. december drukte vervoerder,  op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

 

Meer info / vragen of bestellen? Je kunt persoonlijk contact met mij opnemen via Instagram of Facebook onder de naam mopskadobox of je kunt een mailtje sturen naar:  info@mopskadobox.nl